fbpx

Нашите истории с вас

400 лева събрани от тениски "Джони"

Ще помогнат за лечението на прекрасния Кофе. Кофе е намерен пребит в кофи за боклук. От силния удар по главата е ослепял напълно с едното око. Би следвало да се оперира, но проблемите на Кофе не приключват с това. Сърчицето му е болно и слабо и лекарите не дават гаранция, че ще издържи операцията. Затова той сега е на скъпи медикаменти, които имат за цел да закрепят крехкото му здраве.
Кофе не остава да умре в кофата за боклук, благодарение на една дама с огромно сърце. Тя не отказва да го приюти и помогне на куч в един от най-трудните моменти за мнозина – по време на карантината. Без сигури доходи, без подкрепа зад гърба й, тя не се замисля и грабва куч, водейки го към ветеринарната клиника.
Такава постъпка заслужава нашата подкрепа.
Ако желаете да съдействате за лечението на Кофе, ни пишете, за да ви свържем с неговата спасителка.

Благодарим ви, че ни помагате да им помагаме

Чувалчета с храна пристигнаха при неуморните героини от PAW- Pazardjik Animal Welfare

Благодарим ви, че ни помагате да им помагаме

Прекрасните Дейзи и Марин

А техният любим човек ни разказа: “Дейзи и Марин са направени за целувки и любов. Бившите бездомничета днес са най-домашните кучета, а вместо стеснителността си в началото, сега обичат да се разхождат с наперено вдигнати опашки и да чуват колко са красиви с шалчетата си. Изпълняват отлично командата “Бъди прекрасен!” и “Бъди чудесна!”.