fbpx

За нас

                                               

Зад създаването на „Адор Барадор“ и това разнооко лого стои любимият ми Адор – едно пораснало, бездомно бебе, което осинових преди почти 8 години.
Създадох бранда, вдъхновена от специалната връзка между кучетата и хората и го посветих на каузата да помагаме на бездомни животни, които все още са в търсене на своя човек.
Цветни десени, комбинации от еднакви шалчета и аксесоари за кучетата и техните хора, тениски и торбички с авторски илюстрации – продукти, носещи цвят и настроение. Продуктите ни са hand & soul made – изработени са с ръце и душа и от качествени материали. А 25% от стойността на всеки продукт даряваме на хора и организации, грижещи се за животни в нужда.
А за Адор мога да говоря с часове. И за кучетата, защото ги обожавам! Адор е семейство, приятел … той е безрезервна и незаменима обич. И когато искаме да ни разкажете нещо за вашия любим опашатко, не ни е никак странно, че не побирате всичко, което искате да кажете, в няколко изречения. Защото контактът и съжителството с куче е изпълнено с толкова много емоции, които трудно могат да се опишат с няколко думи.

*Когато правя тази редакция на историята ни, Адор съжителства от около седмица със своята сестра Аляска (осиновена от приют „Фермата“ към Animal Rescue Sofia). Можете да проследявате лудориите им в инстаграм: @ador.and.alaska